Театрални новини“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” с трите най-големи наши ансамбъла

12.09.2018

“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” с трите най-големи наши ансамбъла
“НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” с трите най-големи наши ансамбъла – “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин” със специално издание във ВАРНА на 6 октомври и в ПЛОВДИВ на 7 октомври!

 Трите най-големи професионални ансамбли у нас, емблеми в музикалното и танцовото ни изкуство – ансамбъл „Филип Кутев“, „Тракия“ и „Пирин“ ще гостуват във ВАРНА и ПЛОВДИВ с “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3”. Повече от 150 танцьори, музиканти и певици ще разлюлеят Дворец на Културата и спорта във ВАРНА на 6 ОКТОМВРИ от 19.30 ч. и зала С.И.Л.А. в ПЛОВДИВ на 7 ОКТОМВРИ, пак от 19.30 ч. С изключително богата, разнообразна и пъстра фолклорна програма съставите ще премерят сили на една сцена, редувайки изпълненията си. За финал - всички заедно ще се хванат на шопско хоро. Очаква се фолклорният празник да продължи повече от два часа, а на сцената ще се сменят костюми и изпълнения от различните фолклорни области на България. По всичко личи, че предстои най-ритмичната и  вълнуваща нощ за ценителите на българският фолклор. “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3” бе представена в София през май тази година с огромен успех и напълно разпродадена зала седмица преди датата.

   Билетите за НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 3 във ВАРНА на 6 ОКТОМВРИ и в ПЛОВДИВ на 7 ОКТОМВРИ се продават с пълна сила. Цената им е от 15 до 35 лв. (според мястото в залата