Театрални новиниBlack Friday + Коледни подаръци

25.11.2015

Black Friday + Коледни подаръци
КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ ОТ
ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”
БИЛЕТИ НА ЦЕНА ОТ 6 ЛЕВА!!!

Купи билети тук.

 
За пета поредна година Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” дава възможност на своите зрители да се насладят на нашите коледни подаръци, които не се ограничават само до празничните дни през ДЕКЕМВРИ, а могат да бъдат отворени и споделени през ЯНУАРИ, ФЕВРУАРИ И МАРТ!

На 27 /”Черният петък”/, 28 /по-малко „Черната събота”/, и 29 /Обикновената неделя/ през ноември, касата на Театър „Българска армия”  ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* на ЦЕНА от 6 лева!

Изберете за себе си, за своите приятели и своите близки театралните ни подаръци, които да бъдат отваряни ден, след ден през ДЕКЕМВРИ, ЯНУАРИ, ФЕВРУАРИ и дори МАРТ!
 
„ОТЕЛО” е спектакъл без излишни „финтифлюшки“, подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за любов, измама, ревност и смърт.
„ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА!” е комедия за един изоставен, прашен и завещан стар театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание. Това е спектакъл за ценния дар на общуването и за безценния урок, който ни учи, че пътят е по-важен от крайната точка и процесът е по-важен от резултата.
„ДА ИГРАЕШ ЖЕРТВАТА” е комедия, която докато гледаш и се смееш,  разбираш, че виждаш собствената си действителност през увеличително сатирично огледало. Комедията разказва за прекъсналия студент Валя, който си изкарва хляба, разигравайки жертвите на смъртни случаи в следствени експерименти на полицията. Заедно с екип „пазителите на реда” начело с капитан Шнуров, сексапилната Люда и тъповатия Сева ходят на местопрестъпленията и  „възстановяват” убийства/самоубийства за да установят истинността на случилото се. Цяла поредица от върхови актьорски изпълнения очакват зрителите в комедията на Братя Преснякови.
„СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” е комедия, разкриваща съдбата на унизения артист в една действителност твърде близка до нашата, но за щастие представена като увлекателна приказка. Спектакълът разказва история за двама пътуващи артисти - Щастливцев и Нещастливцев, които се озовават в имението на лелята на Нещасливцев, Гурмижка. Там стават свидетели на нелепи драми свързани с нейното богатство. Комедията носи една загадачност в интригите и живопистност в отношенията, което ни държи нащрек, подобно на онези филми със сюжет от провинциално британско имение.
„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” е драма написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политическите интриги и проблеми актуални и до днес.
„ЕМИГРАНТИ” е спъктакъл с участието на Милен Миланов и Александър Дойнов, които ще ни накарат да се замислим за това, дали вече не сме станали емигранти в собствената си държава, защото
„...Когато човек бяга от родината си, въпросът ОТ КАКВО бяга често пъти е далече по-важен от въпроса КЪМ КАКВО бяга”.  (Георги Марков, „Когато часовниците са спрели. Нови задочни репортажи за България”)
„ОТКРАДНАТИ РАЗКАЗИ” е история за две жени – писателки и разказ за творческата природа на тази професия, разказ за акта на писането, за творческото въображение на писателя, за неговото професионално его. Разказ за  границите на егоцентризма, за границите на творческото любопитство, за воайорството и присвояването на чужди животи, за рисковете и опасностите от „надничането” в бездните на човешката душа. Разказ за отношениятамежду две жени, отношения между учител и ученик на прага на раздялата.
„ЙЕРМА” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена,  за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието.
„ШВЕЙК” ще ви покани на по бира в компанията на  Герасим Георгиев – ГЕРО и Вальо Танев и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.
„ДА РАЗЛАЕМ КУЧЕТАТА” е комедията, която „безпощадно” ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни „гений” и с най-добрия приятел на човека – кучето.
„ДЕКАМЕРОН” е сластния, предизвикателен и на места неприличен (според Баба Ви) роман на Джовани Бокачо, който гарантирано ще отвори сетивата Ви за още, и още театър!
„ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК” е спектакъл по епохалния роман на Димитър Талев, за който каквото и да се каже ще е малко. Елате за да се докоснете, макар и за кратко до неговото човеколюбие, до неговото родолюбие, до гордостта, която е изпитал от единението си с народа и голготата, която е преживял.
„ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯТ ЖЕНКАР”  е романтичнат комедия  с участието на Васил Михайлов, който ще Ви преведе през лабиринтите на превърналата се в култ история за любовта на самия Дон Жуан.
„ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ” е комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрия начин да разрешиш един проблем. Това е история за посетителите на традиционен английски, провинциален бар, които до един на всеослушание заявяват, че заради ежедневни несполуки, вече е готов „да захапе бурена откъм корена”. Ситуацията става гротескна, когато в бара влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец- компанията трябва да реши кой е най-недоволен от живота за да се прости по-лесно с него! Ами сега...?
 „НОЖИЦА-ТРЕПАЧ” е хитовата ни комедия, която ще Ви очаква с нови предизвикателства в криминалния си сюжет. Историята се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. В полицейското разследване ще се разпитват шестима заподозрени. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, с остроумни реплики и злободневни препрадки към новините от деня или клюките от медийните скандали. Публиката активно участва в разследването, отговаря и прави коментари. Постепенно пиесата се превръща от криминален трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.
„КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН” е комедия за парадоксалния капан на битието, в който неминуемо попада всеки, защото макар и да се стараем да живеем в света на умствения порядък и на неоспоримите правила истинският ни стремеж, истинската ни страст и истинската ни същност се разкриват в „другия, различния” свят, където правилата са пратени по дяволите! „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО” е гениалната комедия на Уилям Шекспир за оплетените любовни истории на английската аристокрация, но разказани с много хумор и много настроение.
„СЕКС, НАРКОТИЦИ И РОКЕНДРОЛ” е превърналият се в култ за  няколко поколения спектакъл, който очаква Вас и Вашите приятели за да се насладите на блестящите актьорски превъплащения на Ивайло Христов, подкрепян от Дони и Коцето, с които гарантирано има и много, много музика.
 
Съзвездие от блестящи актьори и прекрасни представления – всяка вечер през ДЕКЕМВРИ, ЯНУАРИ, ФЕВРУАРИ и МАРТ само на цена от  6 лева!
 
Не се колебайте и направете своя новогодишен подарък с Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”!
Очакваме Ви на касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” в дните
27 / петък/, 28 /събота/ и 29 /неделя/  ноември 2015 г.БИЛЕТИ НА ЦЕНА 6 лева!

*Намалението не важи за спектаклите:
 „ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА НАРОДНОТО ТВОРЧЕСТВО”
„ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА”,
„СИРАНО ДЕ БЕРЖЕРАК”, „МЪРЛИН МЪРЛО”
всички новини от Театър "Българска армия" »

профил на Театър "Българска армия" »

всички новини октомври » 
|   Благоевград   |   Бургас   |   Варна   |   Велико Търново   |   Видин   |   Враца   |   Габрово   |   Димитровград   |   Добрич   |   Дупница   |   Казанлък   |   Кърджали   |   Кюстендил   |   Ловеч   |   Монтана  

|   Пазарджик   |   Перник   |   Плевен   |   Пловдив   |   Правец   |   Разград   |   Русе   |   Силистра   |   Сливен   |   Смолян   |   Созопол   |   София   |   Стара Загора   |   Търговище   |   Хасково   |   Шумен   |   Ямбол  
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече Разбрах
eXTReMe Tracker