УЕСТЪРН - ГОСТУВА КУКЛЕН ТЕАТЪР-ВАРНА


Сценарий и режисура: Теди Москов
Сценография и костюми: Свила Величкова
Музика: Антони Дончев
Участват: Красимир ДобревВера СтойковаДиана ЦолевскаГергана ГосподиноваСтоян СтояновБоян СтояновГалин ГиневЕвгения ВасилеваВеселина КалчеваТеодор ХристовИван ШумаровЕлица Данаилова

Гледайте постановката "Уестърн - Гостува Куклен театър-Варна":


„Спектълът е провокиран от филма „Малък голям човек“ на режисьора Артър Пен с Дъстин Хофман в главната роля - всепризнат уестърн на ХХ век. Той е за един малък човек, чиято одисея го превръща в голям. Инстинктът му за съхранение го принуждава да бъде ту с индианците против белите, ту с белите против индианците, без това да го прави предател. Все пак животът е по-ценен от дълга.  С цената на неимоверни усилия той се опазва чист и не убива никого. 

Съдбата го лашка между мошеници и духовници, между християнски морал и алкохолна зависимост, между шведска и индианска съпруга, а сестра му за малко не го убива. През цялото време Бог и Сатана го дърпат към себе си, така че ще го разкъсат, но такава е цената на оцеляването. Твърде странното му житие върви паралелно с житието на индианците. Тяхната последна битка завършва с победа над белите, но победата е временна. Скоро след това червенокожите влизат в резерватите и деградират."

Теди Москов

Вдъхновен  от филма „Малък голям човек“ – реж. Артър Пен,  Дъстин  Хофман в главната роля
ant

Работно време: 11 - 19:10, събота и неделя: 11:00 - 19:10, телефон: 987 23 03
Адрес: София 1000, ул. Раковски 98ant2

Вашият коментар ще бъде първи!

/6
Вашата оценка за Уестърн - Гостува Куклен театър-ВарПокани твой приятел на "Уестърн - Гостува Куклен театър-Варна"

От:
Получател:
Текст:
Гледайте на: